Μαχητές του TKP/ML επιτίθενται με πυροβολισμούς εναντίον γραφείου του AKP και ενός κτηρίου του ιδρύματος Ensar

HomeΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μαχητές του TKP/ML επιτίθενται με πυροβολισμούς εναντίον γραφείου του AKP και ενός κτηρίου του ιδρύματος Ensar

Πριν λίγες μέρες ένα γραφείο του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στην Κωνσταντινούπολη, το κόμμα του φασιστικού προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερν

Comitato Centrale TKP/ML-Politburo: “Sono Coloro che diventano il sole al mattino che fanno sì che nessuno si svegli nel buoi!”… Il comandante regionale Dersim del TİKKO Özgür e il combattente Asmin sono immortali!
TKP/ML Central Committee – Politburo: “Those who become the sun to the mornings so that no one woke up to the darkness!”…TİKKO Dersim Regional Commander Özgür and the Fighter Asmin are Immortal!
TKP/ML TİKKO DERSİM BÖLGE KOMUTANLIĞI: MEVZİLERİ BOŞ KALMAYACAK, SİLAHLARI SUSMAYACAK, ONLARLA KAZANACAĞIZ! Nubar, Özgür, Rosa ve Asmin Yoldaşlar Ölümsüzdür!
PARTİ

PARTİ

Πριν λίγες μέρες ένα γραφείο του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στην Κωνσταντινούπολη, το κόμμα του φασιστικού προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς από μαχητές του Κομμουνιστικού Κόμματος της Τουρκίας / Μαρξιστών-Λενινιστών (TKP / ML). Στην ανακοίνωση του TKP / ML αναφέρεται ότι η δράση έγινε προς τιμήν των ανταρτών του TİKKO που μαρτύρησαν στο Dersim. Οι μαχητές του TKP / ML έβαλαν φωτιά σε ένα κτίριο του ιδρύματος Ensar, το οποίο ελέγχεται από το AKP και πρόσφατα εναπλάκη σε δημοσιεύματα που το έδειχναν να συμμετέχει σε σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Η επίθεση αυτή έγινε προς τιμήν των πρόσφατα ανταρτισσών γυναικών του TİKKO Rosa και Asmin που έπεσαν μάρτυρες. Σε ανακοίνωσή του το TKP / ML γράφει: » Το Ίδρυμα Ensar, σαν μια από τις προεκτάσεις της σάπιας φασιστικής τάξης, ήρθε στο προσκήνιο με επιθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και καταχωρήθηκε ως στόχος μας. Ενώ η κακοποίηση των παιδιών και η γυναικοκτονία αυξάνονται μέρα με τη μέρα, ιδρύματα όπως το Ίδρυμα Ensar τρέφονται από αυτήν την συνθήκη και την αναπαράγουν. Οι πιο φρικτές επιθέσεις και τα βασανιστήρια παιδιών, γυναικών και επαναστατών μαχητών αποτελούν συστηματική πολιτική της φασιστικής τάξης. Ο τουρκικός φασισμός κλιμακώνει τις επιθέσεις του στις επαναστάτριες γυναίκες σε όλους τους τομείς. Αυτό το γνωρίζουμε από τις σφαγές των συντροφισσών μας που πολεμούν, από τα βασανιστήρια που τροφοδοτούνται από το πατριαρχικό σύστημα. Τέλος, οι συντρόφισσες Rosa και Asmin, που μαρτύρησαν στο Dersim, αποτελούν φάρο για τον απελευθερωτικό αγώνα των γυναικών. Ο αποκεφαλισμός της συντρόφισσας Asmin απουπώνει την γυμνή αλήθεια των απάνθρωπων βασανιστηρίων που επιβλήθηκαν στη γυναίκα συντρόφισσα μας. »

Kaynak: http://apotispithastifloga.wordpress.com/2020/12/19/%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-tkp-ml-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%af%ce%b8%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9/

COMMENTS